Nieuwe bezorgservice voor bubbels

Binnen tien minuten koude champagne

Vanaf dinsdag 5 oktober is het mogelijk om binnen tien minuten een gekoelde fles champagne te laten bezorgen. Hiervoor hebben het nieuwe online magazine Press for Champagne en boodschappen-bezorgservice Flink de handen ineengeslagen.

Er kan gekozen worden uit verschillende soorten champagne, van mini- tot magnumformaat. Deze worden binnen tien minuten gekoeld bezorgd, in verschillende steden door heel Nederland. Bij de bestelling van een fles Moët & Chandon worden tijdelijk glazen van dit champagnehuis geleverd, zodat op elk moment en op elke plek in stijl geproost kan worden. Bij de bestelling van een mini-flesje Moët Impérial, krijg je een goudkleurige opzetflûte.

Press for Champagne
Tijdens de lancering van Press for Champagne, eerder deze maand, werd bekendgemaakt dat dit één van de meest succesvolle champagnejaren ooit is en dat champagne momenteel zelfs kampt met schaarste. ​ Vincent van Dijk, hoofdredacteur van Press for Champagne: 'Steeds vaker wordt in Nederland een fles champagne opengetrokken om bijzondere momenten te vieren. Dat je nu binnen tien minuten een koude fles champagne kunt bestellen is een geweldige ontwikkeling, die het gelukkige nog laagdrempeliger maakt om een glas bubbels te drinken. We zijn dan ook enorm blij met deze unieke samenwerking met Flink.'

Flink
Flink is een bezorgservice voor dagelijks boodschappen die, met dezelfde prijs als in de supermarkt, binnen tien minuten geleverd kunnen worden. Op dit moment is Flink actief in tien steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Tot en met 17 oktober, zolang de voorraad strekt, krijg je bij de bestelling flutes cadeau. Daarna blijft gekoelde champagne te bestellen via Flink.

www.pressforchampagne.com

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Press for Champagne

Press for Champagne is het Nederlandstalige platform voor champagne. Hier vind je alles over de geschiedenis van champagne, inspiratie en leuke champagne-feestjes.

Neem contact op met

HBMEO/Press for Champagne Vijzelstraat 68 1017 HL Amsterdam

+31 het 204053636

champagne@hbmeo.com

www.pressforchampagne.com