Moët & Chandon opent champagnehuis in Amsterdam

Moët & Chandon Canal House is geopend van 15 - 25 april

Op 15 april opent het Moët & Chandon Canal House. In het tijdelijke champagnehuis aan de Amsterdamse gracht zijn een champagnebar, een tasting room en een living room gevestigd en worden verschillende activiteiten georganiseerd.

In het huis aan de Amsterdamse Herengracht kunnen liefhebbers van deze feestelijke drank hun hart ophalen. Gedurende 11 dagen kunnen zij zich laten verrassen door een mix van verschillende creatieve en culinaire activiteiten die plaatsvinden in de living room. Van een huiskamerconcert door Alain Clark en zijn muzikale vrienden tot een fashion clinic door topcouturier Ronald van der Kemp.

Champagnekennis
In de champagnebar kun je, behalve champagne, ook champagnecocktails proeven en worden verschillende bijpassende gerechtjes geserveerd. In de tasting room van het huis kun je in het weekend je champagnekennis bijspijkeren. Verschillende experts verzorgen hier tastings. Het Moët & Chandon Canal House ondersteunt het inititief EarthToday. Voor elk glas dat wordt gedronken, wordt één vierkante meter natuur beschermd. ​

Reserveren
Het Moët & Chandon Canal House is geopend van 15 tot en met 25 april op de Herengracht 433 in Amsterdam. De champagnebar is dagelijks open van 5 tot 12 uur en in het weekend van 12 tot 12. Voor de evenementen en tastings is een reservering noodzakelijk. Voor de champagnebar is het ook mogelijk om gewoon binnen te lopen, maar een reservering wordt aangeraden.

Voor reserveringen en meer informatie:
www.pressforchampagne.com

 

 


Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

editor-in-chief, Press for Champagne

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Press for Champagne

Press for Champagne is het Nederlandstalige platform voor champagne. Hier vind je alles over de geschiedenis van champagne, inspiratie en leuke champagne-feestjes.

Neem contact op met

HBMEO/Press for Champagne Vijzelstraat 68 1017 HL Amsterdam

+31 het 204053636

champagne@hbmeo.com

www.pressforchampagne.com